NIEUWE NIEDORP - Zeemacht is in de vierde klasse eindelijk van de hatelijke nul af. Op bezoek bij Nieuwe Niedorp wist de Helderse formatie zondag met 2-4 te zegevieren.

Tot een kwartier voor tijd bleef het duel in Nieuwe Niedorp in evenwicht waarbij Zeemacht wel tweemaal op voorsprong kwam. In de eerste helft via fabian raap en na de rust door Timo Swart. Kai Klaver en Chris Koopman zorgden voor de gelijkmakers voor de thuisploeg. Zeemacht trok uiteindelijk de winst naar zich toe toen het in het slotkwartier drie strafschoppen mocht nemen. Twee daarvan werden er benut, door Kenny Holswilder en Ingmar Waard: 2-4.

Zeemacht klimt door de zege naar de tiende plaats en mag het komende zondag thuis opnemen tegen Geel Zwart '30.