URK - Hoewel Zeemacht de ambitie heeft om binnen een jaar terug te keren op het hoogste niveau staan de Helderse zaalvoetballers na twee wedstrijden op één schamel puntje. Dat punt werd vrijdagavond behaald in de uitwedstrijd bij ZVV Urk.

Voor de ploeg van coach Arjan de Klerk was het punt ondanks een voorsprong zelfs een opluchting aangezien Zeemacht een slordige en moeilijke partij speelde. De ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong via Melvin Damsma, maar keek kort na de rust ineens tegen een achterstand aan. Via een tweede treffer van Damsma en goals van Ingmar Waard en Angelo Simmons leek Zeemacht de overwinning veilig te kunnen stellen, maar men gaf het weg tegen de Urkers met een 4-4 eindstand tot gevolg.