DEN HELDER - Het is vanaf maandag weer meivakantie wat betekent dat er weer een aantal dagen zullen zijn waar je kunt sporten!


Dinsdag 1 mei: freerunnen
Doe mee en maak kennis met freerunnen bij Rik Bodylanguage op Willemsoord 29B. Hollen, klimmen, springen, het hoort er allemaal bij! Tijdens de les worden tricks aangeleerd om daarna het geleerde gelijk in praktijk te brengen. Opgeven via de website van Team Sportservice. Kosten €2,-.

Woensdag 2 mei: tennis bij tennisvereniging Julianadorp
Maak kennis met tennis door een workshop van de tennisleraar van de club. Een kindertennisracket is te leen. De tennisballen stuiteren minder waardoor de verschillende oefeningen goed meegedaan kunnen worden. Opgeven via de website van Team Sportservice is verplicht. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Woensdag 2 mei: zwemmen en spelen
Team Sportservice en het zwembad Heersdiep verzorgen diverse spelletjes in het zwembad. Wil je meedoen? Kom naar het zwembad en doe mee. Kosten €3,40. Aan de kassa van eht zwembad te voldoen.

Dinsdag 8 mei: airtrack
Springen en salto's maken op een airtrack bij Rik Bodylanguage op Willemsoord 29B. Opgeven via de website van Team Sportservice . Kosten €2,00.