DEN HELDER/JULIANADORP - De Schoolvoetbalcommissie heeft ondanks de geldende regels voor Corona besloten om te starten met de organisatie van het toernooi. Op 10 januari 2022 gaan de uitnodigingen naar de scholen. ‌

Op 11 februari 2022 moeten alle inschrijvingen binnen zijn zodat de programma's gemaakt kunnen worden. Wij weten natuurlijk niet hoe het er in maart voorstaat maar we houden ons aan de adviesen en kunnen ten alle tijden beslissen of het door gaat of niet. ‌

De volgende toernooi datums zijn vastgelegd. ‌ ‌
- Woensdag 30 maart 2022 ‌
- Woensdag 6 april 2022 ‌
- Woensdag 13 april 2022 ‌
Reserve datum 20 april 2022.‌ ‌

Kampioenschappen van district West 1-Noord worden gespeeld op de volgende datums: ‌
JO en MO op 11 mei 2022 ‌Bij Spartanen in Wognum. ‌
JB en MB op 18 mei 2022 ‌Bij F.C. Den Helder.

Voor de 93ste keer strijden de basisscholen van Den Helder en Julianadorp in maart en april 2022 om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. De scholen kunnen 5 verschillende categorien inschrijven.

Jongens Bovenbouw (JB), Meisjes Bovenbouw (MB), Jongens Onderbouw (JO), Meisjes Onderbouw (MO) en Meisjes/jongens Onderbouw (MJO).
Stichting Schoolvoetbal Den Helder laat weten dat het nog op zoek is naar scheidsrechters/spelbegeleiders. Deze kunnen zich aanmelden via de website. www.schoolvoetbaldenhelder.nl Tevens kunnen op deze site alle programma’s worden bekeken.

Ook dit jaar kan de organisatie weer op vele enthousiaste sponsors rekenen. Daardoor is het opnieuw mogelijk voor alle kinderen om gratis deel te nemen aan dit enorme voetbaltoernooi. Winnen of verliezen, schoolvoetbal blijft voor elk kind een waardevolle, blije herinnering. Een herinnering die tevens mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen voetbalclubs JVC, HCSC, FC Den Helder. En natuurlijk de vele vrijwilligers van de schoolvoetbalstichting.

Kijk voor meer informatie over de stichting en de komende editie van het schoolvoetbaltoernooi op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.