DEN HELDER - Op zondag 5 juni 2022 vindt in Den Helder de eerste SV-Sportlust Tasty Walk plaats. U wandelt hierbij een route van 21 kilometer, met de wandelcoach van SV-Sportlust, of 'gewoon' op eigen gelegenheid in uw eigen tempo. Onderweg zijn drie pauzemomenten ingepland waar u wordt getrakteerd op diverse hapjes en drankjes. Ook op het eindpunt kunt u rekenen op een smakelijke afsluiting. (Onder andere koffie/thee (met gebak), een complete lunch en een drankje met borrelhapjes zijn inbegrepen.)

U wordt tussen 9:00 – 9:15 uur verwacht bij Hotel Den Helder. U ontvangt daar de route, overige informatie en uw consumptiekaart voor de horecavoorzieningen onderweg. Tussen 16:00 en 17:00 uur verwachten we iedereen op het eindpunt retour waar wordt afgesloten met een hapje en (een) drankje.

SV-Sportlust trakteert zijn leden op een kopje koffie onderweg. Voor leden van de club zijn de kosten voor deze Tasty Walk € 27,50, niet-leden betalen € 30,-. Dit bedrag is inclusief de afgesproken drink- en eetarrangementen bij de betreffende horecagelegenheden, wandel-coaching en alle gezelligheid onderweg. Extra hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

U meldt zich aan via: communicatie@sv-sportlust.nl. Vermeld daarbij de naam, het telefoonnummer, het aantal leden, het aantal niet-leden en de eventuele dieetwensen van de deelnemer(s).
Indien er plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u een betaallink. Na ontvangst van de betaling is uw deelname definitief.

Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol = vol!