DEN HELDER – Sport doet iets met is dit jaar de slogan van de Nationale sportweek, die van 18 t/m 27 september plaatsvindt. Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Doe 21 september mee met “de beactivenight” op Willemsoord.


Iedereen moet kunnen bewegen
Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent deelnemen aan de maatschappij.

Beactivenight
Lydia van Noord van Team Sportservice vond het event “de beactivenight” een mooi voorbeeld om samen met sportaanbieders te laten zien dat het niet uitmaakt op welk tijdstip of plek je gaat sporten; er is voor iedereen altijd gelegenheid om te bewegen! Tijdens “de beactivenight “ kun je meedoen met hiphop/sumba door Rik Niks, een kickbokstraining volgen met Jorina Baars, fietsen met Toon Jacobs, Budocentrum Julianadorp én MSV Zeemacht bieden samen jiu jitsu en karate en je kunt een les CrossFit volgen bij CrossFit Willemsoord. Vooraf aanmelden is verplicht in verband met corona en de organisatie die daar mee samenhangt. Vol = Vol. Aanmelden via de website: www.noordhollandactief.nl Ben je al lid bij één van bovenstaande verenigingen/sportaanbieders, neem dan contact op met jouw trainer. Kom alleen naar de activiteit zodat we de sporters alle ruimte kunnen geven die we nodig hebben.

Zorg dat je zichtbaar bent
Tijdens “de beactivenight” zal het steeds donkerder worden. Met speciale verlichting zal jij met neon kleding of een wit T-shirt goed zichtbaar zijn. Als je mee wil fietsen met Toon Jacobs zorg dan wel dat je fiets in orde is en voorzien is van verlichting.

Meer weten? Mail naar lvannoord@teamsportservice.nl. Of bel naar kantoor: 0223-684726. Alles over Team Sportservice Den Helder is te lezen op: https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder/