DEN HELDER - De komende twee jaar kan Stichting Tour de Lasalle weer rekenen op de Sponsoring van Rabobank Kop van Noord-Holland. Vorige week tekende Wim Cooke, voorzitter van de Tour de Lasalle de sponsorovereenkomst. Werner van Dongen van Rabobank vindt het mooi om lokaal betrokken te zijn bij de oudste wielerkoers van de Kop van Noord-Holland.

“Rabobank draagt niet alleen bij in financiële middelen, we denken ook graag mee.” Vertelt Werner. “Zo hebben wij meegedacht met het duurzaamheidsplein, dat op zaterdag 6 juni gerealiseerd wordt op het Sumatraplein aan de Javastraat. Hier is van alles te doen in het kader van duurzaamheid en kunnen bezoekers genieten van live muziek en een drankje. Zo is het evenement niet alleen aantrekkelijk voor mensen met een fietshart, maar voor iedereen die van gezelligheid houdt.”

De Tour de Lasalle is inmiddels uitgegroeid tot één van de sportiefste hoogtepunten in de gemeente Den Helder en omliggende gemeenten. Alle renners die meedoen aan de Tour de Lasalle maken er weer een leuke en sportieve strijd van. Met op vrijdagavond 5 juni de speciale Rabo etappe.

Kom ook!
Van 4 tot en met 7 juni start alweer de 66e editie van de Tour de Lasalle! Meerijden of de rijders aanmoedigen? Kijk voor meer informatie op www.tourdelasalle.nl.