WARMENHUIZEN - VIOS W is ook na zes wedstrijden nog altijd de koploper van de 2e Klasse A. Op eigen veld won de ploeg van trainer Ivo Rohling van het FC Den Helder van John Dobma.

Het was geen opheffende wedstrijd in Warmenhuizen waar keeper Philip van de gasten in de eerste helft verrast werd door een schot van Lasse Botman. De doelman kon zich in de tweede helft wel enkele malen onderscheiden waar zijn collega aan de overkant, Coen Filee, een relatief rustige middag had. Het duel werd uiteindelijk beslist door de sterk spelende Swen Dekker die de 2-0 liet aantekenen.

Met zestien punten uit zes duels heeft VIOS nog altijd drie punten voorsprong op de nummer twee, Vitesse '22. FC Den Helder, dat tot nu toe zeven punten verzamelde vinden we terug op een negende plaats.