DEN HELDER - In de 2e Klasse A stonden met FC Den Helder en Vitesse '22 twee ploegen tegenover elkaar die hun eerste wedstrijd hadden verloren. Onder stormachtige omstandigheden was de ploeg uit Castricum het gelukkigst en konden zij de drie punten bijschrijven.

Het bleek ook dat Vitesse 22 beter met de omstandigheden om ging dan de thuisploeg want war de thuisploeg in de eerste helft de betere was, maar de kansen niet op waarde wist te schatten, daar sloegen de gasten na rust tweemaal toe bij twee fouten van de Helderse formatie. De net ingevallen Yannick Wishaupt opende de score gevolgd door een treffer van Nick van de Ven.

De spanning kwam een kwartier voor tijd terug bij de 1-2 van Jordy Bos, maar ondanks dat er nog genoeg gebeurde in de slotfase met rode kaarten voor Gerssen (FC Den helder) en Veldt (Vitesse '22) kwam er in de stand geen verandering meer.