DEN HELDER - Op bezoek bij FC Den Helder is Vitesse '22 de competitie in de Tweede Klasse A begonnen met een driepunter. De ploeg van trainer Pim Touber sloeg na de rust toe door in kort tijdsbestek tweemaal te scoren.

De gasten uit Castricum hadden in de eerste helft al het betere van het spel, maar werden na een kwartier verrast door een mooie droge knal van Max Snippe: 1-0.

Na de rust stelde Vitesse '22 snel orde op zaken door tussen de 55e en 60e minuut tweemaal te scoren uit een kopbal. Eerst was het Jort Kaandorp die een voorzet van Rik Beentjes op waarde wist te schatten en vervolgens kopte Milo Cremers raak uit een corner. In een hectische slotfase gooide de thuisploeg er nog een offensief uit, maar keeper Laan liet zich niet meer verrassen.