DEN HELDER - Binnenkort start men bij SV Noordkop Atletiek weer met de start to run programma van de Atletiekunie. Het programma start 1 september op de atletiekbaan aan de Ruyghweg 200 om 10.15 uur. 28 augustus hebben we een GRATIS proefles op deze locatie. Als vereniging bieden we bij het pakket van Yakult start tot run nog een programma op maat aan onder begeleiding van 2 trainers, een periode van 3 maanden trainen om dan een 5 KM wedstrijd te kunnen voltooien. Verder krijg je nog extra korting als je een aanmelding doet met je vrienden om samen te gaan hardlopen.

Inschrijving en info kan je verkrijgen op https://www.yakultstarttorun.nl of door te mailen naar Evert van den burg, ejvandenburg@quicknet.nl

Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen volgens het schema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog meer handige informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen of ondersteunt kan worden door je trainer. Ook kan je een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes maken!

Wat krijg je voor € 49,50?

- 6 weken looptraining met begeleiding van een professionele trainer (wij breiden bij Noordkop dit uit naar 12 weken, GRATIS!)
- Huiswerkondersteuning via de Hardlopen.NL App met audiocoaching
- De voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina's!) vol gezonde tips en recepten
- Een mini-abonnement op het tijdschrift Runner's World (3 edities)
- Deelname aan de Start to the Finish loop (7e les) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!
- Deelname aan de Duincross 5 KM op 3 december
- 4 maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie (hierdoor ben je o.a. verzekerd tijdens de trainingen)
- Schrijf je met een maatje in en krijg korting tot € 7,50