WINSUM - Op bezoek bij Futsal Winsum heeft Zeemacht vrijdagavond een verwachte zege behaald. De Helderse formatie had in de eerste helft nog de nodige moeite met de laagvlieger en kwam zelfs twee keer op achterstand, maar nam na de rust afstand.

Na de openingstreffer van Ingmar Waard kwam de thuisploeg brutaal op voorsprong. Zeemacht besefte gelijk dat het niet vanzelf zou gaan en kwam via Jordy Bos op gelijke hoogte, en ook een volgende achterstand werd nog voor de rust teniet gedaan door opnieuw Waard.

Vlak na de rust kroonde Waard zich vervolgens tot man van de wedstrijd door ook zijn derde treffer te maken waarna de zege werd veiliggesteld door treffers van Dario Wassenburg en Melvin Damsma: 3-6.