Half bewolkt15.0 ℃

Train4less in Schagen

Bezoekadres:

Train4less

Witte Paal 200
1742LA Schagen
0224-851224
info@train4less.nl
http://train4less.nl

Train4less

Mijn naam is Roderick Voordouw personal trainer en eigenaar bij Fitness Science. Ik ben al sinds m’n 11e ik bezig met trainen en sport al vanaf m’n 14e in het fitnesscentrum. Na de middelbare school heb ik een paar jaar Geneeskunde gestudeerd, maar door de interesse in de combinatie van fitness en gezondheid toch overgestapt naar Bewegingswetenschappen.

Na het behalen van m’n Master kwam ik Bart Dekker tegen die me aannam bij Body Actionals fitness-instructeur. In deze tijd ging ik me verder specialiseren in het geven van personaltraining en medisch fitness. En heb ook veel verschillende specialisatie opleidingen daarvoor gevolgd. Later ben ik gaan werken als onderzoeker en docent bij verschillende (HBO) fitness-, gezondheid- en sportopleidingen.

Naast dit alles ben ik al sinds 2012 als personal trainer werkzaam in Schagen, waarbij ik mensen vooral help in het verbeteren van gezondheid of revalidatie. Denk aan het verbeteren van leefstijl bij hart- en vaatziekten en diabetes of revalidatie na een blessure of beroerte. Verder kunnen mensen natuurlijk ook terecht bij mij voor afvallen, spieropbouw of ‘gewoon’ gezonder en fitter worden.

Foto's van Train4less

Train4less image 1
Train4less image 2
Train4less image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Train4less. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map