DEN HELDER - Daisy Sanches verzorgt woensdagavond 24 januari een interactieve lezing voor hoogbegaafde volwassenen en andere geïnteresseerden in School 7.

Ze neemt de deelnemers mee langs de verschillende kenmerken van hoogbegaafdheid en de manier waarop dat een rol kan spelen in je volwassen leven. Natuurlijk is er aandacht voor veel voorkomende struikelblokken. Maar vooral gaat het om hoe je ervoor zorgt dat je een fijne plek in deze maatschappij vindt, waarbij je je talenten en persoonlijkheid ten volste tot hun recht laat komen.

Volgens Sanches is 1 op de 50 mensen is hoogbegaafd. Hoogbegaafden vind je dus overal. Toch is er een taboe rond dit onderwerp en zijn er veel misvattingen over hoogbegaafdheid. Als coach voor hoogbegaafde volwassenen heeft zij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en kan ze praktische tips geven.

Lezing Daisy Sanches op woensdag 24 januari in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder, aanvang 19.30 uur, toegang € 3,50, inclusief koffie/thee. Aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie.