JULIANADORP – De organisatie van Julianapop streeft elk jaar weer naar verbetering, uitbreiding en innovatie: zodat het voor iedereen weer het allerleukste Dorper feestje van het jaar wordt. Alsof er nog niet genoeg lekkers te halen is op het festivalterrein, komt er dit jaar een heus food plein waar ook de Helderse Jongens te vinden zullen zijn! Ook wordt er nagedacht over fijne schaduwplekken. Bij een warm, (meestal…) zonnig festival kan schaduw immers niet ontbreken. Daarom is besloten een toffe startent aan te schaffen om meer schaduw te creëren. Maar zo’n tent is er natuurlijk niet zomaar!

Food plein
Naast de welbekende hamburgers, overheerlijke broodjes beenham en ruime keuze aan snacks wordt het assortiment dit jaar uitgebreid. Nog meer lekkers! Pizza slices en vier soorten zomerse cocktails zullen nu ook te vinden zijn op het festivalterrein. Dat wordt nog een lastige keuze… Natuurlijk keert de dorstlessende Desperados ook gewoon weer terug en zal bij elke bar te verkrijgen zijn!

Helderse Jongens
Na een top samenwerking met de Helderse Jongens vorig jaar (dat overheerlijke Jubileumbiertje, weet je nog...), slaan we dit jaar de handen wederom graag ineen. Never change a winning team! De mannen van de lokale brouwerij staan met hun unieke tapkar op het terrein om iedereen van heerlijke speciaalbiertjes te voorzien. Speciaal voor Julianapop 2019 heeft de brouwerij een super doordrinkbaar, amberkleurig biertje gebrouwen. Veel smaak, slechts 5% alcohol en natuurlijk mooi schuim. Naast dit speciale biertje nemen ze nog drie lekkere bieren mee, dus laat je aangenaam verrassen!

Rabo Clubkas Campagne
Sparen voor een startent? Hoe dan? Leden van de Rabobank kop van Noord-Holland krijgen inspraak over de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Er wordt maar liefst € 225.000,- beschikbaar gesteld: dit bedrag mogen de leden verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Dit kunnen zij doen door 5 stemmen uit te brengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage. Dat betekent dus sowieso 2 stemmen voor Julianapop, toch?! Daarmee help je de organisatie, maar ook zeker jezelf en al je mede feestende J’poppers. Want een biertje in ’t zonnetje is lekker, maar chillen in de schaduw kan soms ook best fijn zijn!

Leden kunnen ieder moment een stemkaart met unieke code op de deurmat verwachten: hiermee kunnen zij de 5 stemmen uitbrengen. Dit kan vanaf 23 april tot en met 14 mei. Geen lid, maar wel helpen? Dan zorg je er natuurlijk voor dat elk Rabo lid dat je kent op Julianapop stemt! We staan in de stemlijst als Stichting Evenementen Julianadorp.

Voorverkoop
Nog geen tickets? Naast de online voorverkoop is afgelopen zaterdag, 20 april, de voorverkoop in de winkels ook gestart. Voor ‘echte’ hard copy tickets kun je weer bij onze oude vertrouwde voorverkoopadressen terecht. Check www.julianapop.nl voor alle kaartverkoop ins & outs en houd onze Facebook pagina in de gaten voor de allerlaatste smeuïge updates.