DEN-HELDER - Theater de Kampanje won vorig jaar ZILVER in de tweede editie van het 'Meest Gastvrije Theater van Nederland'! We waren enorm blij en dankbaar, maar dit jaar gaat de Kampanje voor GOUD!


ANWB zoekt Meest gastvrije theater 2018
Het Land van ANWB organiseert dit jaar voor de 3e keer de verkiezing voor het meest gastvrije theater. Via de Kampioen, anwb.nl, social media en de nieuwsbrief van het 'Land van ANWB', vraagt de ANWB theaterliefhebbers te stemmen. Leden beoordelen de theaters op aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium.

In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de 4 gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel 'Meest gastvrije theater van Nederland'. De Kampanje valt in de categorie 'middelgrote gemeente (50.000 tot 100.000 inwoners)'.

Uw stem telt
De artiesten vinden de Kampanje geweldig...en u?! Vraag uw vrienden, kennissen, buren, collega's om ook te stemmen via www.anwb.nl/theaterverkiezing en help de Kampanje mee deze prachtige titel te verdienen! Tot en met 15 juli a.s. kunt u stemmen! De uitslag wordt dinsdag 2 oktober a.s. bekendgemaakt.