DEN HELDER - De Kampanje maakt zich op voor een nieuw theaterseizoen. Na tijden van verplaatsen, annuleren en doorschuiven ligt er een prachtig mooi programma. Het wordt tijd dat het uitgevoerd mag worden! Bij de Kampanje staan ze in de startblokken.

Vrijdag 27 augustus start het theater met hun bekende Previewavond. Voor € 5,- (incl consumptie) kan iedereen kennis maken met wat er gaat komen in seizoen 21/22. Er worden kleine optredens gegeven door o.a. Marja van Katendrecht, The Blue Birds, Marcel Harteveld en Jop Wijlacker & Dennis Kolen - Lennon & McCartney Acoustic. Uit ervaring wordt het een gegarandeerd leuke avond.

Op zondag 29 augustus start om 10 uur de verkoop online. Gaat u naar Patrick Laureij, Racoon, Herman van Veen, Tineke schouten, Simone Kleinsma, Richard Groenendijk, Guido Weijers, Daniel Arends of Nienke Plas? Geroutineerde acteurs, cabaretiers en muzikanten zijn te bewonderen, maar ook nieuw talent staat te trappelen om na lange tijd weer op te treden. Er gaat niks boven een live optreden met een daverend applaus aan het einde!

En gelukkig kunnen er steeds meer mensen een applaus geven. Vanaf nu werkt het theater met een coronatoegangsbewijs. Dit is verplicht vanaf 20 september voor iedereen van 13 jaar of ouder in ruimtes waar meer dan 75 personen bijeen zijn, maar De Kampanje heeft besloten om voor het hele seizoen één lijn te trekken en het dus per direct in te laten gaan. In het kort betekent het dat bezoekers gevaccineerd óf getest moeten zijn. De zaalcapaciteit mag dan voor twee derde benut worden en de 1,5 meter afstand tussen het publiek is, als iedereen in de zaal op zijn stoel zit, niet van toepassing. Vanaf 20 september kunnen deze regels weer veranderen, maar dat zijn ze bij het theater inmiddels wel gewend.