DEN HELDER - De kaartverkoop bij de Kampanje voor het nieuwe theaterseizoen 17-18 is , met veel succes, van start gegaan! De 10 bestverkochte voorstellingen zijn inmiddels bekend. Voor deze voorstellingen en alle niet nader genoemde voorstellingen zijn nog kaarten te bestellen. 

Momenteel is van de top 10 alleen Youp van ’t Hek uitverkocht.

1 Golden Earring LIVE
2 Youp van 't Hek = uitverkocht
3 OG3NE - Three times a lady
4 Guido Weijers
5 Ton Kas
6 Herman van Veen
7 Veldhuis & Kemper
8 Harrie Jekkers & Klein Orkest
9 Tineke Schouten
10 Nick & Simon

Naast de top 10 zijn er nog vele andere mooie voorstellingen te reserveren, waaronder de muziekvoorstellingen als ‘Creedence Clearwater Revival Tribute’ en ‘The Analogues’. Of de musicals
‘De Marathon (een must-see), ‘Vamos!’ en ‘You’re The Top’. Cabaret blijft onverminderd populair, maar ook voor de voorstellingen van Pieter Derks, Roué Verveer en Sara Kroos zijn nog kaarten te reserveren. Toneel staat in Den Helder en omstreken niet bovenaan het lijstje, maar toneelvoorstellingen als ‘Terror’ (met o.a. Jeroen Spitzenberger), ‘Wat ik moest verzwijgen’ (met o.a. Anne Wil Blankers) en De Verleiders (met o.a. George van Houts) zijn écht het bezoeken waard. Dat geldt eveneens voor de meer klassieke voorstellingen ‘Die Zauberflöte’ en ‘Romeo en Julia’. Kinderen willen uiteraard dit jaar ‘Furtjuh Live’, ‘Checkpoint Theatershow en ‘Tina de musical’ niet missen!

Kortom: boek nog voor de zomer uw kaarten en u gaat een geweldig theaterseizoen tegemoet.