DEN HELDER - Ook dit seizoen brengt De Nationale Operette – bekend van de ‘Wien Bleibt Wien’-concerten – een serie heerlijke concerten, die liefhebbers (maar ook niet-kenners) van het genre niet mogen missen!

Vóór de jaarwisseling: ‘Winter in Wien - Weihnachtskonzert’, voor dat speciale, nostalgische kerstgevoel; ná de jaarwisseling: ‘Winter in Wien - Neujahrskonzert’, waarmee 2020 bruisend wordt ingeluid. Beide concerten zijn een aaneenschakeling van de mooiste operettemelodieën en -aria’s, en zodoende echt een feest der herkenning.

Het orkest van De Nationale Operette, waarvoor musici zijn geselecteerd uit verschillende toporkesten, wordt enthousiast geleid door de vermaarde maestro Jeroen Weierink.

Sterren na jaren herenigd
De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Bijzonder is dat zij ooit samenwerkten als hoofdrolspelers bij de voormalige Hoofdstad Operette en nu, na jaren, weer met elkaar optreden!

De dansers van De Nationale Operette zorgen - met dansen van choreograaf André de Jong - in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

De concertreeks start op dinsdag 17 december in Schouwburg Het Park te Hoorn en eindigt 12 januari in Spant! te Bussum. Meer info en speeldata: nationaleoperette.nl.