JULIANADORP – Op zaterdag 17 juni vindt de 30e editie van Julianapop plaats. Naast een heus cocktailterras introduceert het festival dit jaar ook een derde muziekpodium, vernoemd naar de legendarische Dorper bardancing De Zandloper. Zoals de naam doet vermoeden kun je hier tijdens het evenement non-stop dansjes doen op een gezellige, met shelter overdekte, dansvloer.


Elke zondagmiddag was ’t volle bak bij De Zandloper. Niet alleen in ’t dorp, maar ook ver daarbuiten, waren de biertjes voor ’n gulden tijdens happy hour welbekend. De naam voor het derde podium was dan ook snel bedacht; voor velen brengt De Zandloper een hoop mooie herinneringen terug en heeft het ’t nostalgische Dorpse gevoel. Precies het goede sfeertje voor ’t Dorpse festival!

Non-stop dansen

Boem! Funkyhouse, Macdean en ’t Paradepaardje zullen De Zandloper de gehele dag door voorzien van de lekkerste dansmuziek. Met house en funky jazz beats in combinatie met heerlijke, subtiele saxofoonklanken verwelkomt Boem! Funkyhouse de festivalgangers op ’t evenemententerrein. Macdean zweept eenieder vervolgens op met een knallende technoset, gevolgd door de welbekende zwoele R&B deuntjes van ’t Paradepaardje om de avond af te sluiten. De verschillende muziekstijlen zijn een mooie aanvulling op de diverse line-up van het festival.

Ontwikkelen

In 2017 werd voor het eerst in de geschiedenis van Julianapop een tweede podium toegevoegd, met succes. Nu, 6 jaar later, kondigt de organisatie met trots een derde muziekpodium aan. Het festival streeft ernaar zich te blijven ontwikkelen en dit keer uiten vele brainstormsessies zich in o.a. een derde podium. Tevens is er dit jaar een cocktailterras aanwezig en zullen er vóór het evenement online munten worden verkocht.

Munten voorverkoop online

Vanaf woensdag 17 mei 13:30, precies één maand voor het feest losbarst, hebben bezoekers de mogelijkheid alvast munten te kopen via www.julianapop.nl/tickets. Online gekochte munten zijn alleen op de dag van het evenement op te halen bij de daarvoor aangegeven Muntverkoop. Munten kosten € 3,- en zijn online verkrijgbaar in tientallen.