DEN HELDER - Na een aantal succesvolle afleveringen met krasse singer-songwriters is het nu tijd voor een double-bill met 2 jonge vrouwelijke singer-songwriters:

De Canadese Senja Sargeant verhuisde in 2020 naar Nederland waar zij opviel in The Voice bij Waylon. Na deze ervaring ging ze op eigen benen verder en schreef samen met de Amerikaanse singer-songwriter Shane Alexander aan een EP met gepassioneerde nummers, vol hooks en energie. Ze brengt de songs met gedreven vocalen waardoor je als luisteraar op het puntje van je stoel zit!

Esther de Jong is een nieuw talent uit Dokkum, getekend door het Excelsior-label wiens eerste cd/lp in juni uitkomt. Esther is een exponent van de nieuwe golf aan vrouwelijke artiesten die in het Nederlands hun zielenroerselen in muziek omzetten. De Fries nuchtere teksten, zwaarmoedig maar ook met humor, wisten zich via dagboekaantekeningen te transformeren naar liedteksten. Gravend naar eigen visies, gedachten en emoties komen de verhalen over het leven aan het licht. Kom langs en stap in de wereld van Esther de Jong!

RIALTO LIVE
Zondagmiddag 2 april 2023
Zaal open 14.00 uur
Aanvang 14.30 uur
Julianaplein 43 Den Helder (locatie: Cinema Zevenskoop)