DEN HELDER - Het laatste weekend van januari staat bij de Kampanje in het teken van Het Nationaal Theaterweekend! Een weekend met voorstellingen voor een vriendelijk prijsje én andere leuke activiteiten. Een weekend om niet te missen!

In het weekend van 25 t/m 27 januari biedt de Kampanje vijf voorstellingen aan voor jong en oud. Heeft u zin in een feestje? DJ Gerard Ekdom zet zaterdagavond 26 januari de Stadshal op zijn kop! Of kom naar de swingende familievoorstelling Jazz Duzz op zondagmiddag 27 januari en doe ook mee aan de muzikale workshop vooraf.

Naast de voorstellingen kunt u in de Kampanje ook andere activiteiten bezoeken. Vrijdagavond kunnen muziekliefhebbers vanaf 20.00 uur meedoen met de Muziekquiz. Op zaterdagavond 26 januari is van 17.00-20.00 uur het event ‘Kampanje in Kaarslicht’. Vier bijzondere ruimtes in de Kampanje zijn het toneel voor de vier bands 'Vaart', 'Patrick, Sikina & Sulaika', 'Andy & Saskia' en 'Flatland Folks'. U loopt met uw kaarsje van ruimte naar ruimte en geniet ieder half uur van andere muziek op een andere plek. Koop voor € 1,- een kaarsje en ontvang bij aanvang uw route.

Neem een kijkje op www.kampanje.nl/theaterweekend voor het volledige programma en het reserveren van kaarten.

Het Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is van en voor de gehele theatersector. Theaters, podia, gezelschappen, producenten, impresariaten, vrij en gesubsidieerd iedereen kan zich aansluiten bij het Nationaal Theaterweekend. Samen kunnen we Nederland laten zien hoe mooi theater kan zijn! Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds, en wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij

Let’s meet in het theater!