JULIANADORP - In 2020 had Julianapop met 9 acts het uitgebreidste programma in de geschiedenis van het festival. De organisatie maakt trots en enthousiast bekend dat ook dit jaar 9 acts gecontracteerd zijn om te komen spelen op het Dorper podium. Eerder werden Maan, Sjaak, Mother Mercury, Lotte Schuiling, JPOP NONSTOP en Rondé al bekend gemaakt. Als hekkensluiters zijn gezelligheidsdier en rapper Donnie, de Westfriese rockers van Oôs Joôs en Brabantse singer-songwriter Flemming aangekondigd. Julianapop, op zaterdag 18 juni 2022, staat weer garant voor een mooi feestje voor jong en oud, met een gevarieerde line-up om elk publiek aan te spreken.


Met nog maar een kleine 3 maanden te gaan komt de 29e editie van het festival nu toch echt in zicht. Na 2 jaar strijkt het festival eindelijk neer op het nieuwe (maar tijdelijke) evenemententerrein aan de Schoolweg / Zuiderhaaks, achter het Avia-tankstation. Natuurlijk wordt ook dit veld in de aanloop naar het festival weer omgetoverd tot de herkenbare J’pop festivalweide.

Flemming

Met een razend tempo heeft Flemming zijn naam gevestigd in Nederland. Zijn hits ‘Amsterdam’ en ‘Zij Wil Mij’ doen zeker een belletje rinkelen. Recent ontving hij zelfs een gouden plaat voor ‘Zij Wil Mij’, met recht een monsterhit dus. Naast dit succes is hij ook een graag geziene gast en trad hij bijvoorbeeld op bij The Streamers en zal hij optreden tijdens Chantals Pyjama Party. En op Julianapop dus! Leuke trivia: Flemming is vernoemd naar Freddie Mercury, dé frontman van Queen. Deze editie heeft het festival, naast Flemming, ook Europa’s meest authentieke Queen tributeband gestrikt!

Mij niet bellen, gap

Dat heeft de organisatie van Julianapop wel gedaan en met succes: Donnie is ook van de partij 18 juni! De sympathieke rapper, o.a. bekend van ‘Bon Gepakt’ en ‘Bieber in de Kroeg’, heeft ook zijn eigen tv-show ‘Donnie op de Monnie’ waarin hij een kijk je neemt in het leven van rijke, jonge ondernemers. Met optredens op Lowlands, Paaspop en andere grote festivals heeft hij inmiddels een te gekke liveshow gecreëerd, combineer dat met een paar duizend festivalgangers op ’t Dorpse festivalterrein en je hebt een pracht feestje!

Prut an me leerze

Rock & roll is altijd goed, moet je nagaan als het Westfriese rock & roll betreft! De broers van Oôs Joôs hebben met hun eigen werk en Westfriese vertalingen van bekende klassiekers het Westfries nieuw leven ingeblazen. Ze spelen elke kermis, elke tent en elk festival plat dus het is vanzelfsprekend dat ze ook op het Dorper podium staan dit jaar.

Tickets & info

Inmiddels is al meer dan driekwart van de kaarten verkocht, dus de late beslissers moeten niet te laat beslissen dit jaar. Tickets zijn uitsluitend en nog beperkt verkrijgbaar via www.julianapop.nl/tickets. Meer info over de artiesten van dit jaar vind je op www.julianapop.nl, onze socials check je voor de laatste smeuïge updates!