DEN HELDER - Op zondag 4 augustus om 14.30 uur geeft zangeres Joia een gratis concert. In het muzikale manifest gooit de zangeres en schrijver het strijdbijltje erbij neer. Wat als het leven geen wedstrijd is? Ze stopt cold-turkey met winnen en vindt een nieuw antwoord op de onmogelijke vraag: 'Hoe leef je een leven?' Met liedjes en leefregels daagt Joia zichzelf en haar publiek uit om een zachter bestaan te omarmen.

'Joia zet haar hart open voor het grote en het kleine, wil de dingen die haar angst inboezemen juist leren kennen en wat je normaal misschien bijna niet durft te denken zingt ze uitbundig in een prachtig lied. ‘ So-Fi

Na haar met vijf sterren bekroonde debuutalbum Living it Now, theatertours Zacht en Aegje, klinken in ROER de Nederlandse liederen van haar gelijknamige nieuwe album. Joia is een troubadour en maakt zich hard voor de zachtheid. Ze brengt dromerige liedjes vol zeggingskracht en doet denken aan een Nederlandse Joni Mitchell.

De gratis voorstelling begint om 14.30 uur en wordt aangeboden door de Helderse Serviceclubs en Vrienden van Den Helder.

In geval van slecht weer vindt het optreden plaats in Theater de Kampanje.