DEN HELDER - Voor de vijfde keer op rij presenteert Theater de Kampanje het Helders Bier Festival! Blok vrijdag 15 en zaterdag 16 september in je agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke en landelijke Craft-bier brouwerijen. De vorige edities waren uitverkocht, dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket!


Tijdens deze 5e editie zijn er ruim 20 toonaangevende bierbrouwerijen zoals Havenbrouwerij Het Brouwdok uit Harlingen, STOKED! Beer uit Bergen, St. Bernardus uit België, Stone Brewing uit de USA en de Italiaanse brouwerij Mister B. Als je niet van bier houdt, kun je je toch laten verrassen op dit festival. Naast de smaakvolle biertjes zorgen wijn van Tap & Joy, ciders van het Ciderhuis en cocktails Molotov Cocktails, lekkere hapjes van restaurant Stoom en fijne muziek voor het optimale festivalgevoel!


Info en kaartverkoop:
De kaartverkoop is reeds gestart, zorg snel voor jouw tickets! Het Helders Bier Festival zal worden gehouden op: vrijdag 15 september van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 16 september van 13.00 tot 20.00 uur. Toegangsprijs inclusief proefglas en 2 consumptiemunten in de voorverkoop €15,00 en aan de deur €17,50. Speciale consumptiemunten zijn op het festival te koop.


Kaartverkoop, info en de laatste ontwikkelingen, vind je op www.kampanje.nl/BierFestival en volg ons via #HeldersBierFestival

Uitsluitend toegang vanaf 18 jaar.