DEN HELDER - De vorige edities waren een daverend succes en we zijn weer terug van weg geweest! Het Helders Bier Festival in Theater de Kampanje Den Helder. Blok vrijdag 16 en zaterdag 17 september in je agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke, regionale, landelijke én internationale Craft-bier brouwerijen.

Tijdens deze editie zijn er ruim 20 toonaangevende bierbrouwerijen zoals Helderse Jongens, Sancti Adalberti, Brouwerij Uiltje, Brouwerij De Molen, Brewdog Company en Weihenstephaner. Als je niet van bier houdt, kun je je toch laten verrassen op dit festival. Naast de smaakvolle biertjes zorgen wijn, ciders en cocktails, lekkere hapjes en fijne muziek voor het optimale festivalgevoel!

Info en kaartverkoop:
De kaartverkoop is reeds gestart, zorg snel voor jouw tickets! Het Helders Bier Festival zal worden gehouden op: vrijdag 16 september van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 17 september van 13.00 tot 20.00 uur. Toegangsprijs inclusief proefglas en 2 consumptiemunten in de voorverkoop €12,50 en aan de deur €15,00. Speciale consumptiemunten zijn op het festival te koop.

Kaartverkoop, info en de laatste ontwikkelingen, vind je op www.kampanje.nl/HeldersBierFestival.
Uitsluitend toegang vanaf 18 jaar.