JULIANADORP - Afgelopen donderdag, 12 mei, ging het allerlaatste kaartje voor de 29e editie van Julianapop over de toonbank. De online tickets waren zondag 8 mei reeds uitverkocht en sindsdien kon men alleen nog terecht bij Bikestore Julianadorp voor kaarten. Deze zijn in een razend tempo de deur uitgevlogen en de organisatie meldt dan ook met trots dat Julianapop 2022 helemaal is uitverkocht.

Dit betekent dat er op de dag zelf ook géén kaarten meer verkrijgbaar zullen zijn aan de kassa. Alleen kinderkaarten zijn op de dag zelf nog te krijgen aan de kassa. Deze kaarten zijn voor kinderen t/m 12 jaar en hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. De kinderkaarten kosten €7,50 en zijn alleen verkrijgbaar op 18 juni.

Het is goed te merken dat er weer behoefte is aan een festival, Julianapop was nog niet eerder zoveel weken voor het evenement uitverkocht. Natuurlijk heeft de line-up, met veel bekende namen, hieraan ook bijgedragen. Reden dus voor de organisatie om even gezamenlijk te proosten op deze, nu al succesvolle, editie van het festival.