JULIANADORP - The word is out: Julianapop gaat door dit jaar! De organisatie laat weten dat ze alles op alles gaat zetten om zaterdag 18 juni 2022 een mooi festival te kunnen neerzetten. Zaterdag 5 februari start de online kaartverkoop voor de vroege vogels.


In 2020 kon het festival helaas geen doorgang vinden omdat Nederland toen voor het eerst op slot ging vanwege de coronacrisis. Ook in 2021 kon er wederom geen festival worden georganiseerd omdat de toen geldende maatregelen het niet toelieten. Wel werd er dat jaar een succesvolle online editie op poten gezet en daardoor begon het weer enorm te kriebelen…

Nog een jaar geen ‘echte’ Julianapop is natuurlijk geen optie, daarom is besloten het heft in eigen handen te nemen en het festival in 2022 als vanouds door te laten gaan. Uiteraard conform de dan geldende maatregelen voor evenementen, maar dat is nu nog koffiedik kijken.

Voorbereidingen
Ondanks de vele onzekerheden zijn de nodige voorbereidingen al in volle gang. Vrijwilligers zijn ingelicht, barren zijn besteld en de contacten met artiesten zijn gelegd: het is de hoogste tijd dat de bezoekers ein-de-lijk kunnen feesten op het nieuwe festivalterrein aan de Schoolweg / Zuiderhaaks!

Voorverkoop
De online voorverkoop gaat zaterdag 5 februari 2022 van start. Natuurlijk verwelkomen de organisatoren het liefst weer 5000 man op het veld, maar er wordt rekening gehouden met een kleiner toegestaan bezoekersaantal. Je kunt er dus maar beter vroeg bij zijn! Tot 1 april kosten de Vroege Vogel tickets € 27,50. Vanaf 1 april wordt de prijs € 30,-. De kaartjes zijn uitsluitend en in beperkte oplage verkrijgbaar via www.julianapop.nl/tickets. Check www.julianapop.nl voor alle kaartverkoop ins & outs. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de allerlaatste smeuïge updates!