JULIANADORP – Met nog maar één nachtje slapen tot de online Vroege Vogel kaartverkoop, kan de organisatie met trots de eerste twee namen voor de 29e editie van Julianapop bekendmaken. Deze zangeres zou eigenlijk al in 2020 het dorper podium bestijgen en dit jaar hebben ze haar wederom weten te strikken: Maan is van de partij zaterdag 18 juni. Ook rapper Sjaak zal zijn opwachting maken.

Herkansing

Zangeres Maan stond eigenlijk al gepland voor de 27e editie van Julianapop in 2020. Helaas gooide corona destijds roet in het eten, maar dit jaar gaat ze voor de herkansing. Inmiddels heeft ze nog meer toffe samenwerkingen en hits op zak en is Maan één van de grootste jonge Nederlandse artiesten op dit moment. Met haar aanstekelijke nummer-1 hit ‘Blijven Slapen’ met Snelle en recentste track ‘Leven’ is ze een mooie eerste naam op het programma van 2022.

Sjaak

Rapper Sjaak is dé man achter de zomerhit van 2021 ‘Trompetisto’, dit gaat hoe dan ook lekker klinken op het nieuwe festivalterrein van Julianapop! Maar deze rapper is verantwoordelijk voor nog veel meer hits die zeker weten een belletje doen rinkelen. Denk aan “Helemaal Naar De Klote” en top-40 hit “Stuk” met The Partysquad, ook “Krokobil” met Yellow Claw en “Stap Voor Stap” zijn bekende beats: Ik kom binnen zo van whoop pap pap…

Vroege Vogel online voorverkoop

De online voorverkoop voor vroege vogels start zaterdag 5 februari om 10:00, uitsluitend via www.julianapop.nl/tickets. De Vroege Vogel tickets zijn € 27,50 per stuk, vanaf 1 april 2022 kosten de tickets € 30,-. Check de website voor alle laatste ins & outs over de kaartverkoop en houd de socials in de gaten voor de allerlaatste smeuïge updates!