JULIANADORP – Na het grote succes van afgelopen editie heeft de organisatie besloten het festival voortaan altijd op zaterdag te laten plaatsvinden. Uiteraard wel op de zaterdag voor Vaderdag, want deze twee feestelijke dagen gaan immers al vanaf de beginjaren hand in hand. Dus gewoon hetzelfde weekend, maar een dagje eerder!

Het begon als een éénmalig uitstapje naar de zaterdag ter ere van het 25-jarig bestaan in 2018. Terug in de tijd, net als de allereerste Julianapop in 1994 weer een keertje op zaterdag. Maar na alle positieve geluiden van zowel onze bezoekers als vrijwilligers; een poll op onze Facebookpagina (waar 88% voor zaterdag stemde) en een organisatie die terugkijkt op een zeer geslaagde editie, kan Julianapop er niet meer omheen: zaterdag it is! Dit betekent dat Julianapop volgend jaar zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2019. Dus zet die datum alvast in je telefoon, omcirkel ‘m op je kalender, schrijf ‘m groot in je agenda: doe wat je moet doen, maar hou ‘m vrij!

Vernieuwing
De afgelopen jaren is Julianapop langzaam maar zeker een andere, nieuwe weg ingeslagen. Er kwam een nieuw, kleurrijk logo met bijpassende huisstijl; het festival verhuisde naar het naastgelegen terrein; een tweede podium werd toegevoegd en nu wordt de zondag ingewisseld voor de zaterdag. Wederom een grote stap in de geschiedenis van het evenement! Hoe de dag er verder precies uit gaat zien zal de organisatie op een later moment bekend maken.

Voor ieder wat wils
Natuurlijk blijft Julianapop zoals iedereen het festival kent. Het blijft een gezellige en muzikale dag voor jong en oud, precies zoals je van het dorpse evenement gewend bent. Het enige verschil? Feesten op zaterdag en een hele zondag om ervan bij te komen! Houd www.julianapop.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en updates. Vrijwilligers kunnen zich natuurlijk nu al aanmelden om een handje te helpen.