Den Helder - Het eerste KeyKeg International Beer Festival was een groot succes. Daarom gaan we door. In het weekeinde van vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018 organiseert Lightweight Containers, de producent van de KeyKeg, in samenwerking met de Kampanje een groots bierfestival. Den Helder is die dag de thuishaven voor plaatselijke, landelijke en internationale Craft-bier brouwerijen.

Een niet te missen festival voor de bierliefhebber waaraan zo’n 25 lokale, nationale- en internationale toonaangevende bierbrouwerijen deelnemen. En ook als je geen bier of alcohol drinkt, geen enkel probleem! Wijnen, diverse cocktails én softdrinks zijn verkrijgbaar aan de bar in de Stadshal en het KeyKegcafé.

Arjaen Kersten van Theater de Kampanje: “tijdens de eerste editie vorig jaar is gebleken hoe geschikt onze Stadshal is om een festival als deze te organiseren en hebben we een mooie basis gelegd. Deze tweede editie gaan we er wederom een succes van maken. Naast het grote aanbod van bieren, zullen smakelijke hapjes en muziek niet ontbreken”.

In de naast gelegen KeyKegzaal zullen er workshops zijn over de verschillende bierstijlen worden gegeven, hier heeft u een aparte toegangskaart voor nodig.

Toegangskaarten kopen
Het KeyKeg International Beer Festival vindt plaats op vrijdag 28 september van 15:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 29 september van 12:00-20:00. Toegangskaarten kunnen online en telefonisch besteld worden via Theater de Kampanje (www.kampanje.nl of 0223-674664). Entree is €7,50 per dag in de voorverkoop, verkoop aan de deur €10,- (indien beschikbaar) en daarvoor krijg je als bezoeker een uniek proefglas en 2 munten (t.w.v. €2,- p/st)

Meer info en de laatste ontwikkelingen, vind je in het evenement op: www.facebook.com/keykegs/