DEN HELDER - Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij een uitstapje naar het theater. Op zaterdag 22 april is de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical ‘Kikker is verliefd!’ te zien in Theater de Kampanje.


Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling ‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kunnen theaterbezoekers Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Op zaterdag 22 april 2023 om 14.30 uur is Kikker is verliefd! te zien bij Theater de Kampanje in Den Helder. Kijk voor kaartjes voor deze voorstelling op www.kampanje.nl/voorstellingen/5578//Kikker_is_verliefd_3_
Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.vanhoorne.com/kikkerisverliefd.