DEN HELDER - Op zondag 2 december wordt voor de zesde keer WinterDromen georganiseerd in Stadshal van de Kampanje. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u in theater De Kampanje struinen langs mooie kramen, genieten van muziek, een modeshow en nog veel meer.

Wintermarkt
WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een Wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. U kunt zeker terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst.

Op het foodplein, met onder andere Slagersatelier Duyzer, Bom Dia en Puur Dunselman, kunt u heerlijkheden kopen om meteen van te genieten, maar ook om mee naar huis te nemen.

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Om 14.00 uur is er een gratis kindervoorstelling van Mister Geraldi. En daar voor en daarna zijn er demonstraties en workshops streetdance van Rik Niks Bodylanguage.

Modeshow en muziek
Om 13.30 en 15.15 betreden de modellen van Nameless de catwalk voor een modeshow. Tijdens de modeshow wordt er feestkleding geshowd. Tussen de modeshows door is er live muziek.

Living Statues
En dit jaar kunt u op Winterdromen mooie levende standbeelden bewonderen. Wat dacht u van de Engel der Sereniteit of een prachtige Winterkoningin. Misschien maakt u wel een te gekke foto voor uw kerstkaart.

Hapjes en drankjes
Tijdens WinterDromen zorgen de medewerkers van restaurant Stoom voor de lekkerste hapjes en drankjes. Dat wordt genieten van heerlijke erwtensoep, de warme chocomel met slagroom en apfelstrüdel, glühwein of een broodje warme beenham.

De toegang voor WinterDromen is € 3,- p.p. kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis.