JULIANADORP - De kaartverkoop voor de 30e editie van Julianapop gaat bijna van start. Dit jaar zijn zowel de online kaarten als de ‘hard copy’, ouderwets papieren, kaarten verkrijgbaar vanaf zaterdag 11 februari. Om 10:00 komen de kaarten beschikbaar via julianapop.nl/tickets en zijn ze van 14:00 tot 16:00 verkrijgbaar bij de muziektent op het Loopuytpark te Julianadorp. Het gaat om een beperkte oplage fysieke kaarten welke, na de verkoop in de muziektent, vanaf dinsdag 14 februari verkrijgbaar zullen zijn bij Bikestore Julianadorp. Als er nog kaarten over zijn natuurlijk…

Aanvullingen programma 2023

Met feestnummer Snollebollekes, Martijn Fischer die in de huid van Hazes kruipt, hiphopper Bizzey,powertrio The Euros en de chaos van JPOP NONSTOP heeft de organisatie alweer een mooi divers programma vastgelegd. Hieraan worden nu ook Drove en Pater Moeskroen toegevoegd.

Helderse act van werelds kaliber
Hoewel Drove in Den Helder wellicht (nog) niet zo’n bekende naam is, zijn deze Jutters over de grens een graag geziene act op menig dancefestival. Zo hebben ze in 2022 hun debuut gemaakt opTomorrowland, stonden ze in het voorprogramma van Martin Garrix en spelen ze regelmatig in hetwelbekende Ushuaïa op Ibiza. Met STMPD RCRDS, het platenlabel van Garrix, achter zich staan ze aanhet begin van een succesvolle carrière – de organisatie is blij dat ze het gewilde duo nog hebben wetente strikken voor Julianapop dit jaar, voordat ze echt wereldberoemd zijn!

Vrolijke folk

Het is natuurlijk logisch dat de vrolijkste folk-band van Nederland een plek verdiend op het Dorperpodium. Iedereen kent wel een nummer van dit feestelijke zestal, of het nu ‘Joost’, ‘Roodkapje’ of ‘Laatmaar waaien’ is. Het muziekgezelschap bestaat dit jaar 35 jaar en dat vieren ze in theaters maarnatuurlijk ook op ons festivalterrein. Geniet van krakers uit lang vervlogen tijden, afgewisseld metnieuw materiaal. Van folk en feestgedruis tot tranentrekkende ballades: Pater Moeskroen is van allemarkten thuis! Kom jij hun feestje meevieren?