Donderdag 4 nov
20.15 uur William Rutten
Theatercollege

William Rutten vertelt de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast zal William uiteraard praten over fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken.

Zaterdag 6 nov
20.15 uur Crazy Little Things
Queen: The Story Muziek

Een legendarische live-show en de vintage sound van Queen met zowel de hardrock-kant als de subtiliteit van Freddie, Brian, Roger en John wordt tot leven gewekt. ‘Queen: The Story’ is een theatershow die is gemaakt met het diepste respect voor wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie.

Zaterdag 6 nov
20.30 uur PETER VAN EWIJK
CONTACT Cabaret/kleinkunst


In 1977 werden drie opvallende dingen gelanceerd: de twee Voyager-satellieten en Peter van Ewijk. ‘Contact’ vertelt niet alleen het fascinerende en vaak hilarische verhaal van de Voyagers en de gouden plaat, maar gaat ook over het intense verlangen om iemand te vinden, ergens in de duisternis, tussen de sterren.

Dinsdag 9 nov
20.30 uur Jasper van der Veen
Het dreigt volslagen goed te komen Cabaret/kleinkunst

Jasper vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties. De winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019 maakt nu zijn eerste avondvullende voorstelling.

Donderdag 11 nov
20.30 uur Back to the Country
Part 11 Muziek

Ook in dit elfde seizoen heeft de 7-koppige cast opnieuw een pakket liedjes samengesteld om van te smullen. Hoofdgerecht is natuurlijk de 2 uur durende show waarin ruim 30 titels de revue passeren. Nagerecht is de befaamde afterparty waarin het altijd groot feest wordt vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte.

Vrijdag 12 nov
20.15 uur René van Meurs
Hunkert Cabaret/kleinkunst

De liefde. René van Meurs kan er heel goed over vertellen. Dat doet hij met prachtige verhalen vol mooie inzichten en enorm veel goede grappen. Je kunt op zoek zijn naar de liefde, of er naar smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Uitverkocht Zaterdag 13 nov
20.15 uur Fred van Leer
Leer van Fred Musical/muziektheater/show

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Vrijdag 19 nov
20.15 uur Herman van Veen
Dat kun je wel zien Musical/muziektheater/show

“Het zou een feestjaar worden, een vrolijk weerzien. We zouden met u mijn vijfenzeventigste verjaardag vieren. Toen kwam dat wereldwijde virus en weken we uit naar huis. Nu het weer een beetje mag, komen wij alsnog naar u te, om het vieren in te halen.

Kijk ernaar uit”
Herman van Veen
Uitverkocht
Zondag 21 nov

10.00 uur
13.00 en 15.30 uur Peuter Pietenfabriek (2-4 jaar)
Plus Pietenfabriek (4+)
gesponsord door De Jong Assurantiën Kinderen/jongeren/familie

Ook dit jaar zijn er weer vele Pieten aanwezig tijdens De Pietenfabriek in de Kampanje. Iedereen wordt weer gevraagd om de Pieten te helpen met knutselen, dansen, bakken en gymen. Kom je ook helpen in de fabriek? I.s.m. Bakkerij Dunselman.

Zondag 21 november 15.00 uur Yuri Honing Acoustic Quartet Jazzcafé Nieuw&Diep
Geïnspireerd op het 300 jaar oude Franse sprookje ‘Barbe Blue’ heeft Honing een nieuw album opgenomen waarbij nieuw werk wordt gekoppeld aan poëzie. Door het kwartet op z’n best te presenteren, vol met subtiel, ritmische lagen is de verwachting dat dit nieuwe album opnieuw de grenzen van hun genre zal doorbreken.

Donderdag 25 nov 20.15 uur Jeroen van der Boom The Pianoman Muziek

Een bijzondere, persoonlijke show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. ‘The Pianoman’ wordt een ultiem muzikaal feest!

Vrijdag 26 nov 20.15 uur Memories A Legend in Concert Muziek

De Neil Diamond Memories band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 11-koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster. Tijdens de theatershow blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond.

Zaterdag 27 nov 13.30 en 16.00 uur
Ernst, Bobbie en de rest (4+)
‘Pimp de Sint’ Show Kinderen/jongeren/familie

Een gezellige maar ook spannende Sinterklaasvoorstelling vol bekende Sinterklaasliedjes en de bekende hits van Ernst en Bobbie. Voeg daar een doldwaas avontuur bij, veel grappen, een hoop actie, twee Segways die het theater door zoeven en je hebt de ‘Pimp de Sint-show’.

Zaterdag 27 nov
20.30 uur Glodi Lugungu - Debuutprogramma
Ze bedoelen het goed Cabaret/kleinkunst


Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal.