DEN HELDER - Het overzicht van de maand juli:


5, 6 en 7 juli – 10.00 uur Op en rondom Willemsoord Jutterhavendagen 2019
Dit jaar vallen de Jutterhavendagen samen met de eerste editie van het Wooden Boat Festival! Een mooi programma met o.a. een boterrace, het Boatfestival, oude ambachten, straattheater, veel muziek langs de plint en optredens in de Stadshal van de Kampanje. De Jutterhavendagen vinden op en rondom Willemsoord plaats.


zondag 7 juli – 14.30 uur Timorpark Den Helder Timorpark concert: Flatland Folks
Deze Helderse formatie maakt van ieder optreden een feestje. Ze zouden in de Ierse pubs zeker niet misstaan. Het concert begint om 14.30 uur en wordt u aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje. De entree is gratis. Dus neem uw picknickkleedje mee en geniet van een heerlijke middag in het park.


zondag 14 juli – 13.00 uur De Helderse Vallei Openluchttheater: Open Podium

Voor elk wat wils tijdens het Open Podium in het openluchttheater... diverse enthousiaste bands, zangers en zangeressen uit de regio verzorgen een gemêleerd optreden, doordat zij elk hun eigen muziekstijl ten gehore brengen. De entree is gratis. Deze voorstelling wordt u aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse serviceclubs, de Stichting Ondernemen aan zee en Theater de Kampanje.