DEN HELDER - Zie hier het programma van Maand juni in Theater de Kampanje

Zaterdag 1 juni – 20.00 uur
Op diverse plaatsen in de Kampanje
The Backstage Comedy Tour


Kom op plekken waar je normaal niet komt in het theater; Een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters; ‘The Backstage Comedy Tour’!

Humor is overal en dat is letterlijk het geval tijdens ‘The Backstage Comedy Tour’. Op de meest onverwachte plekken in het theater wachten artiesten u op. Zij verrassen u met kleine, unieke en ludieke voorstellinkjes die maximaal een kwartiertje duren. En daarna weer door naar de volgende mysterieuze locatie. U komt in ieder geval Javier Guzman tegen in de Kampanje! Komt u ook?

Vrijdag 14 juni – 20.30 uur
KeyKegzaal
Kees van Amstel
Een bang jongetje dat hele enge dingen doet


Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Vrijdag 14 juni – 20.30 uur
Variopoolzaal
Martijn Koning
Koning van de dieren


Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige voorstelling te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten én natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren.

Zaterdag 15 juni – 20.15 uur
Variopoolzaal
Miss Montreal
“Fu-Fu-Fu-F?ck it”

Miss Montreal, dé band onder leiding van Sanne Hans, komt terug naar de Kampanje! Deze show gaat over alle ervaringen die Sanne de afgelopen jaren heeft opgedaan. Vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven (en schijt te hebben) in een hectische wereld met veel onzekerheden. Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen dus het wordt een avond met humor maar ook openhartigheid over de wat minder leuke kant van haar leven. Geheid een traantje wegpinken, maar zoals altijd met een lach naar huis!

Zondag 16 juni – 13.00 uur
KeyKegcafé
BBQ workshop
I.s.m. Slagers Atelier Gebr. Duijzer


Tijdens deze workshop laat de slager van Slagers-Atelier gebr. Duijzer u zien hoe u een Keramische BBQ het beste kunt bedienen en wij gaan samen met u een aantal lekkere gerechten maken en proeven! De Pitmaster leert u de nodige BBQ-technieken zoals roken, stomen, direct- en indirect grillen. Deze workshop is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde BBQ-er.

Zaterdag 22 juni – 10.00 uur
Willemsoord Den Helder
GameDay

www.game-day.nl

GameDay wordt een dag vol spannende, nieuwe en sportieve uitdagingen voor iedereen die van een wedstrijd houdt, online of on court. Willemsoord staat die dag in het teken van (serious)games. Spellen spelen, met elkaar en tegen elkaar. Live, virtueel en online.