DEN HELDER - Theater de Kamapnje komt met een nieuwe maand overzicht voor de maand september. Hier volgen de komende activiteiten.

zondag 1 september 2019 – 12.00 uur
Timorpark
Zomerdromen
Romantische markt in Timorpark Den Helder

Deze eerste zondag van september is het Timorpark het toneel van de romantische markt Zomerdromen, alweer de 15e editie! U kunt vanaf 12.00 uur in het Timorpark flaneren langs bijzondere marktkramen, picknicken bij de vijver, proeven van diverse heerlijkheden en genieten van vele soorten muziek.

zaterdag 14 september 2019 – 20.30 uur
Koninklijke Marine Stadshal – stafeest
Dj Ben Liebrand

Wil je een avond lekker dansen op de beste 80’s & 90’s hits, dan ben je op 14 september bij ons aan het goede adres. Op deze avond zal Ben zijn Dance Classics hits laten horen in Den Helder en zal een 3 uurs set gaan draaien bij ons in de Kampanje. Tijdens deze set kun je niet stil blijven staan!.

zondag 15 september 2019 – 14.00 uur
KeyKegzaal
Open Monumentendag 2019

Ook de Kampanje doet mee aan Open Monumentendag 2019! Op zondag 15 september presenteert Paul Schaap om 14.00 uur de geschiedenis van Willemsoord met het accent op de ontwikkeling van de museumhaven. U bent welkom in onze Keykegzaal. Deze presentatie is gratis bij te wonen en duurt 45-60 minuten. Tevens staat tussen 12.00 en 17.00 uur een expositie voor u klaar in de Keykeyfoyer. Hierbij worden etsen en gravures van Den Helder en de Rijkswerf alsmede een aantal gravures van de inval van de Engelsen en Fransen in 1799 getoond.

vrijdag 20 september 2019 – 20.00 uur
KeyKegcafé
Wijnproeverij
Op wijntour door Frankrijk

Met vinoloog Joan Amels ga je dwars door Frankrijk op wijntour, van oost naar west en van noord naar zuid, deze proeverij is een heus feest voor de wijnzenuwen. Niet alleen voor Francofielen, maar voor alle wijnliefhebbers is deze proeverij een echte aanrader. Luister naar de verhalen en proef de wijnen van eigenwijze, bekende en onbekende, vrouwelijke en jonge generatie wijnmakers tijdens deze proeverij over dit heerlijke wijnland.

zaterdag 21 september – 20.15 uur
Variopoolzaal
Karin Bloemen en de Old School Band Billie, Aretha, Norah, Amy... Karin!

Karin Bloemen gaat ‘old school’ helemaal voor de muziek! Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy en vele anderen.

zaterdag 21 september – 20.45 uur
Koninklijke Marine Stadshal – staconcert
Rowwen Hèze
Poptoer

De naam van 'Rowwen Hèze' is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, festivals en clubs. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Een optreden in de feesttent wordt gekenmerkt door zweet, bier en een zingende, hossende menigte. Lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.

vrijdag 27 en zaterdag 28 september
De Kampanje
KeyKeg International Beer Festival

Voor de derde keer op rij presenteren Lightweight Containers en Theater de Kampanje het KeyKeg International Beer Festival! Blok vrijdag 27 en zaterdag 28 september in je agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Een niet te missen festival voor de bierliefhebber waaraan 25 lokale, nationale en internationale toonaangevende bierbrouwerijen deelnemen. Omlijst door muziek, lekkere hapjes en workshop gaat deze derde editie er weer eentje worden om niet snel te vergeten.

zondag 29 september – 16.00 uur
Variopoolzaal op toneel
En de winnaar is.. (10+)
Een vechtscheiding met spektakel

Vanaf nu wordt alles anders: ik zal nooit meer de trap op stampen. Ik zal nooit meer vervelend zijn. Ik zal alleen nog maar grapjes maken zodat iedereen moet lachen en ik zal altijd mijn bord leegeten. Mijn ouders maken ruzie en dat komt door mij. Maar als ik hard genoeg mijn best doe, dan komt alles goed. Een grappige en troostende voorstelling voor iedereen die zich ooit onnodig schuldig heeft gevoeld.