DEN HELDER - Vrijdag 5 oktober is het weer Nationale Ouderendag. Op deze dag worden senioren in het zonnetje gezet en ook School 7 en de bibliotheek van Julianadorp doen mee. Van 10.30 tot 13.00 uur is daar een leuk programma.

De ochtend begint met koffie en wat lekkers. Daarna verzorgt Evelien van Leeuwen in School 7 een gezellig meezingprogramma van Nederlandstalige liedjes. In Julianadorp lezen een aantal leerlingen van basisschool De Rank voor uit hun lievelingsboek. Er zijn daar ook oud- Hollandse spelletjes om samen met de kinderen te spelen. Aansluitend is in beide bibliotheken een ‘voorleeslunch’ waar de deelnemers kunnen genieten van een mooi verhaal, dat speciaal voor deze gelegenheid geschreven is door Yvonne Keuls.

Ouderendag op 5 oktober van 10.30 tot 13.00 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder en bibliotheek Julianadorp, Keysers Plaet 1023. Deelname is gratis maar liefhebbers moeten zich wel van tevoren aanmelden. Dat kan via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van de bibliotheken.