DEN HELDER - Op zondag 26 november wordt voor de negende keer WinterDromen georganiseerd in Stadshal van de Kampanje. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u in theater De Kampanje struinen langs mooie kramen, genieten van muziek, een modeshow en nog veel meer.


Wintermarkt

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. U kunt zeker terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst. Dit jaar is er ook weer een foodplein. Hier staat Slagersatelier Duyzer, Eetwinkel Wit&Wit en Bom Dia met artikelen en ideeën voor de feestdagen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven.

Danspodium

In de Kleine Zaal worden er dansoptredens gegeven door Triade, House of Dance en groepen van Rik Niks.

Tijden:

12.30 uur - Triade

13.30 uur – House of Dance

14.30 uur - Rik Bodylanguage / The Movement

Ook dit jaar zijn er weer twee modeshows van Nameless. Aanvang is 13.30 en 15.30 uur. De nieuwste mode wordt geshowd inclusief feestkleding. Tussen de modeshows door is er live muziek van onder andere Rudy, Natascha en Ronald en van de Zingende Rendieren.

Hapjes en drankjes

Tijdens WinterDromen verzorgen de medewerkers van restaurant Stoom de hapjes en drankjes. Dat wordt genieten van heerlijke erwtensoep, de warme chocomel met slagroom en apfelstrüdel, glühwein of een broodje warme beenham.

De toegang voor WinterDromen is € 3,- p.p. kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis.

Verkoop alleen aan de deur op 26 november.