JULIANADORP - Op zaterdag 30 juni vindt het derde Noorderfestival plaats. Cliënten van ’s Heeren Loo en bezoekers uit de omgeving zijn van harte welkom om samen te genieten van diverse bands, een uitgebreide markt, foodtrucs en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Vanaf 11.00 uur worden op de markt handgemaakte producten aangeboden die door cliënten van ’s Heeren Loo op de dagbesteding zijn gemaakt. Ook oude ambachten, bedrijven en organisaties uit de regio zich presenteren zich.

Om 13.00 uur barst het festival los met muziek van de Brassband. Er is tot 17.00 uur een gevarieerd aanbod van acts van Dennie Christian, Krentebrood, Ongeremde Gasten en de finale van ‘Noorderhaven zoekt talent’. Het Noorderfestival is een festival waarbij mensen met en zonder een beperking elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Op het festival zijn onder andere een draaimolen, luchtkussens, straattheater en diverse foodtrucs aanwezig. Ook kun je je laten schminken en rolstoeldansen.

Het terrein Noorderhaven van ’s Heeren Loo Julianadorp is bereikbaar vanaf de ingangen aan de Callantsogervaart en de Lange Vliet.

Bordjes wijzen de bezoekers naar het festivalterrein.

De toegang is gratis.