DEN HELDER - Het theater is dichterbij dan je denkt! Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €14,75 en daarnaast bieden wij een gratis activiteit aan. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

In het weekend van 24 t/m 26 januari biedt de Kampanje vier voorstellingen aan. Pepijn Gunneweg zal op vrijdag 24 januari het spits afbijten met zijn eerste soloshow vol acrobatiek, variété en goochelen. Voor de muziekliefhebbers is Scrum te zien op zaterdag 25 januari, zij geven een prachtig eerbetoon aan de folk helden en hun muzikale nalatenschap. Zondag is het tijd voor Rock-‘n-roll, tijdens Sun Records. Zij laten de gouden tijden van Sun Records in het theater weer tot leven komen. Voor de toneelliefhebbers is op zaterdag 25 januari De Liefde Begraven te zien met o.a. Jeroen Spitzenberger.

Naast de voorstellingen kunt u in de Kampanje ook een gratis activiteit bezoeken. Theater de Kampanje opent zondagmiddag hun deuren voor ‘Kampanje Kleedkamersessies’. Tussen 14.00-17.30 uur ontdek je backstage in de kleedkamers en diverse ruimtes muzikanten, zangers, zangeressen en meer. Ook in de KeyKegzaal worden optredens verzorgd waar je onder het genot van een hapje en drankje van kunt genieten.

Neem een kijkje op www.kampanje.nl/theaterweekend voor het volledige programma en het reserveren van kaarten.