DEN HELDER - In het weekend van 8 en 9 september vindt de landelijke Bankgiro Loterij Open Monumentendag plaats en ook de Kampanje opent op zaterdag 8 september haar deuren!

Tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 8 september kunt u gratis de Kampanje bezoeken. Tussen 12.00-17.00 uur zijn alle ruimtes opengesteld voor publiek. Heeft u nog geen kans gehad om het mooie onderkomen van de Kampanje te bezoeken? Of wilt u even op het toneel staan waar ook dit theaterseizoen weer vele artiesten zullen schitteren? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Er wordt tevens een rondleiding gegeven om 13.00 uur, aanmelden kan via www.kampanje.nl. Let op vol = vol. De rondleiding is inclusief koffie met gebak. Kaarten € 5,00 p.p.

In de foyer van de grote zaal kunt u al va. vrijdag 31 augustus een expositie bewonderen van kunstenares Ineke Meijer en fotograaf Peter van Aalst. Deze expositie is te bezichtigen van vrijdag 31 augustus t/m zaterdag 8 september dagelijks tussen 12.00 uur en 17.00 uur. (m.u.v. maandag 3 september)