DEN HELDER - Onlangs mocht de band WETT, met back-up van Podium Victorie, de Popkanjers Makersregeling van NH-Pop en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland in ontvangst nemen. Met de bijdrage die zij hiervoor krijgen zetten zij een groots project op, wat zij op 11 december zullen presenteren in Cinema Zevenskoop (Rialto) in Den Helder.

WETT - eerder bekend als Wet T-Shirt Contest - is een Noord-Hollandse formatie die vooral bekend staat en geprezen wordt om haar energieke en krachtige liveshows; stevige, inventieve en catchy funk/rock-grooves met elementen uit de jazz tot aan de metal, loeistrak, opzwepend en 'recht voor je raap'.

De afgelopen tijd is de band, naast alle shows, hard bezig geweest met het in eigen beheer uitbrengen van een aantal nummers, waar videobeelden een steeds grotere rol begonnen te spelen. Door middel van de eerder genoemde Makersregeling zetten zij nu, in samenwerking met een geweldig team aan camera-experts, acteurs, editors en jongerenwerk, een fantastische videoclip neer, die voor hen en de kijker – zowel muzikaal als visueel – een interessante en uitdagende uitstap is.

Op 11 december zal de videoclip voor het eerst getoond worden in Cinema Zevenskoop (Rialto) Den Helder en daarnaast zal de band een live optreden verzorgen. Een unieke ervaring die u niet wilt missen. Zorg ervoor dat u erbij bent!

Aanvang: 15.00 uur
Afloop:18.30 uur
Kosten: €7,77 (let op: er kan aan de deur alleen met pin betaald worden!)