DEN HELDER - In februari heeft Theater De Kampanje weer een druk programma vol met diverse shows. Check in dit overzicht de activiteiten!

Donderdag 6 februari - 20.15 uur
Variopoolzaal
Mijn man begrijpt me niet
Met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Een voorstelling met herkenbare situaties, bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.

Vrijdag 7 februari - 20.30 uur
KeyKegzaal
Dubbel Cabaret
Andries Tunru en Beperkt Houdbaar

Geen zorgen, je hoeft niet mee te spelen: laat dat maar aan Stefan en Andries over. Waar De Lama’s improvisatietheater bekend hebben gemaakt, laat Beperkt Houdbaar zien wat er nog meer mee kan. Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers: Stefan en Andries doen het moeiteloos.

Vrijdag 14 februari – 15.00 en 16.00 uur
Romantische vaartocht en borrel

Valentijnsdag was nog nooit zo romantisch geweest! In samenwerking met het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers biedt restaurant Stoom een romantische vaartocht aan op Valentijnsdag. Op de boot staat een warm drankje klaar en wat lekkers. Je vaart door de binnenhaven van Den Helder langs de prachtige schepen en andere mooie bezienswaardigheden. Daarna kunnen jullie je opwarmen in Stoom bij de open haard met een glaasje romantische bubbels en een hapje.

Zaterdag 15 februari – 20.15 uur
Variopoolzaal
TAGO – Korean Drum
Explosief en kleurrijk

Tago betekent: de wereld verlichten met het slaan op de trommel. Als een energieke wervelwind raast TAGO over het podium; een adembenemende mix van traditionele Koreaanse instrumenten -van gigantische drums tot kleine percussie- in combinatie met kleurrijke dans en Oosterse vechtsporten. Laat je verrassen door de kracht van de drummers en geniet van de kleurrijke samensmelting van drum en dans.

Zaterdag 15 februari – 20.30 uur
Koninklijke Marine Stadshal
Marjolijn van Kooten
Ongestoord

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Na het succes van de theatervoorstellingen 'Geen paniek' en 'Ik zie de bui al hangen' is er nu 'Ongestoord', alweer boordevol zwarte humor.

Geïnteresseerd? Ga dan naar de website van Theater De Kampanje voor het hele programma en de kaarten!