DEN HELDER - Het theatercollege van Henk Schiffermacher is verplaatst naar 21-4-2018. Onze bezoekers krijgen persoonlijk bericht.

Henk Schiffmacher is internationaal erkend als één van de belangrijkste figuren in de wereld van tatoeage en ziet zichzelf als ‘the poor man’s Rembrandt’. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft behaald, is het tijd om te bezinnen, het ‘rustiger’ aan te doen. Het stokje over te dragen aan de volgende generatie.

Henk kijkt terug op zijn veel bewogen leven. Zijn ontmoetingen met mensen van diverse pluimage van de lokale visboer tot de Maori’s van Nieuw-Zeeland. Van de laatste koppensnellers uit Borneo tot Lady Gaga en Adam Levin. Deze ras-verteller neemt u mee op een bizarre, vaak hilarische reis door zijn leven. Alles wat u altijd al wilde weten, maar nooit zou durven vragen.

RTL Nieuws:
In Schiffmacher vertelt, deelt de zestiger zijn levensverhaal en zijn avonturen. Van zijn jeugd, tot de roem en van de bekende sterren die hij onderhanden nam, tot de dieptepunten uit zijn carrière. "Ik heb 40 jaar in het vak gezeten, ik heb de gekste dingen meegemaakt en de wereld zien veranderen. Daar vertel ik over. Met de nodige flair. Dat gaat mij meestal wel goed af. Ik ben een rommelige, wat warrige oude man, geen toneelprofessional. Maar ik ben er niet bang voor. Als je bang bent, komen er nooit avonturen op je pad."

Klik hier voor meer informatie