DEN HELDER - Over de hele wereld brengen grote sterren een ode aan de van de week over leden Queen of Soul: Aretha Franklin. Taylor Swift, Ariane Grande, Stevie Wonder, Beyoncé, The Four Tops, Gladys Knight allemaal roemen ze deze grootheid in de muziek.

En wie anders dan Shirma Rouse kan dit in Nederland doen. Shirma bracht reeds eerder een prachtig eerbetoon aan Aretha Franklin met haar theatertour over haar leven. Met het overlijden was de tribute aan deze grootheid en haar oeuvre dan ook snel geboren. Ditmaal zal Shirma Rouse de muzikale erfenis van Aretha Franklin akoestisch ten gehore brengen in een prachtige show waar het draait om haar muziek. Shirma is als geen ander in staat deze vocale uitdaging aan te gaan en de kracht en soul van de nummers aan het publiek te brengen.

A TRIBUTE ! neemt u mee in het prachtige werk van de Queen of Soul, Aretha Franklin. Bent u klaar voor deze soulvolle sessie? In een paar steden in Nederland is deze tribute te horen, waaronder in Den Helder. Op vrijdag 5 oktober staat hij in de Variopoolzaal van de Kampanje. Kaarten zijn vanaf heden te koop à € 24,50 p.p. via www.kampanje.nl

Shirma Rouse zong met de crème de la crème uit de muziekwereld: Anouk, Alan Clark, Extince, Chaka Khan, Wouter Hamel, Michael Bolton, het Metropole Orkest en vele anderen. Zij werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan The Voice of Holland.