DEN HELDER - De vorige edities waren een daverend succes en we zijn weer terug van weg geweest! Het Helders Bier Festival in Theater de Kampanje Den Helder. Kom vrijdag 16 en zaterdag 17 september naar Den Helder toe om te proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke, regionale, landelijke én internationale Craft-bier brouwerijen.

Tijdens deze 4e editie zijn er ruim 25 toonaangevende bierbrouwerijen zoals Helderse Jongens, Brasserie de la Senne, Brouwerij Uiltje, Brouwerij De Molen, Bonavena Brewing Company en Brouwerij d’n Drul. Als je niet van bier houdt, kun je je toch laten verrassen op dit festival. Naast de smaakvolle biertjes zorgen wijn, ciders en cocktails, lekkere hapjes en fijne muziek voor het optimale festivalgevoel!

Info en kaartverkoop: De kaartverkoop is gestart en gaat hard, zorg snel voor jouw tickets! Het Helders Bier Festival zal worden gehouden op: vrijdag 16 september van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 17 september van 13.00 tot 20.00 uur. Toegangsprijs inclusief proefglas en 2 consumptiemunten in de voorverkoop €12,50 en aan de deur €15,00 (mits deze niet uitverkocht is). Speciale consumptiemunten zijn op het festival te koop.

Kaartverkoop, info en de laatste ontwikkelingen, vind je op www.kampanje.nl/HeldersBierFestival.
Uitsluitend toegang vanaf 18 jaar.