DENHELDER - Met trots presenteert Theater de Kampanje een prachtig nieuw theaterprogramma. Met letterlijk wat passen en meten vinden er dit najaar veel mooie voorstellingen plaats. Dat het anders georganiseerd moet worden dan gebruikelijk is een feit. Uiteraard kan men, ondanks de maatregelen, van een onbezorgd avondje uit genieten.

Bekende namen
Zonder anderen te kort te willen doen is het theater enorm blij met de komst van onder andere Veldhuis en Kemper, Nasrdin Dchar, André Kuipers, Lebbis, Sanne Wallis de Vries, de Ashton Brothers en de Verleiders. De voorstellingen worden zonder pauze gespeeld en het drankje mag mee de zaal in. Sommige voorstellingen zijn iets korter waardoor ze twee keer op een avond uitgevoerd kunnen worden. En uiteraard zitten de bezoekers op 1,5 meter afstand van elkaar doordat er telkens 2 stoelen en een hele rij vrij wordt gelaten tussen de reserveringen.

Kaartverkoop
Op zaterdag 5 september start de online verkoop om 10.00 uur. Men kan ook al eerder reserveren door Vriend van de Kampanje te worden en daarmee tegelijkertijd het theater te steunen in deze onzekere tijden.

Najaarsbrochure
Dit seizoen wordt er geen theatergids verspreid zoals gebruikelijk, maar is er een compacte najaarsbrochure gemaakt met alle voorstellingen tot en met 31 december 2020. Deze folder is op te halen bij Theater de Kampanje, Restaurant Stoom en de regionale bibliotheken (School 7, Nieuw Den Helder, Julianadorp, Wieringerwerf / De Cultuurschuur, Anna Paulowna, Schagen en Texel). Uiteraard is het programma ook te vinden op de website van de Kampanje (www.kampanje.nl).

Het tweede deel van het seizoen, vanaf 1 januari 2021, wordt later in het jaar bekend gemaakt. Door het seizoen in tweeën te splitsen, kan het theater flexibel inspelen op alle ontwikkelingen.

Het theater hoopt veel trouwe bezoekers weer terug te zien dit najaar. Omdat een onbezorgd uitje juist in deze periode zo fijn is, maar ook omdat ze alle reserveringen hard nodig hebben om het theater en de bijbehorende branche een toekomst te geven.