DEN HELDER - Op zondag 30 april om 14:30u word eindelijk de film ‘Nobody’s business’ , de filmopname van Sweetport blues die gemaakt is in 2004 in café het Kurkje.

‘Eindelijk’ … omdat het eigenlijk 22 maart 2020 gepland was, maar helaas gooide de lockdown toen roet in het eten. Als Sweetport blues optrad was het altijd feest! In café List, waterworld, windkracht 13, maar vooral tijdens het jazzweekend jij IJssalon Aris Laan in de Koningsstraat, de hele straat bleef staan kijken, zo gezellig was het.

De band bestond uit Sjoerd Tyken op donor gitaar en zang, Cees Bijl op washboard, stampstok, lepels en zang, Pierre de Bock op mandoline en dobro, Olaf Eikelenboom op contrabas (later door Kas van Diepen vervangen), en Arnoud Deyll op mondharmonica.
Na het overlijden van Cees hield de band op te bestaan. Door de dvd kunnen we nog eens de sfeer en gezelligheid beleven van deze band en ook van café het Kurkje waar de dvd opgenomen is. Als de film afgelopen is zullen Pierre, Olaf en Arnoud met hun Bands Waterworld en Barrel Aged Tunes nummers van Sweetport blues (ea) spelen.

Zondag 30 april
Zaal open 14u
14:30 start de film
Entree: 9€
Locatie: Cinema Zevenscoop
Julianaplein 43